Flytt och namnbyte

I november kommer jag att flytta. Jag och min familj har beslutat oss för att flytta till Kungshamn i Bohuslän. I och med detta kände jag att verksamheten inte kan heta Lidköpings Hästrehab längre, så numera heter den Veronicas Djurrehab. Jag har ändrat till djurrehab då jag tänkte att jag även skulle börja behandla hundar och katter utöver hästarna.
Jag kommer ändå kunna ta mig till Skaraborg och behandla ditt djur om det skulle behövas.
Min email kommer att vara densamma ett tag till, men kommer så småningom att ändras. Jag meddelar när det blir av.
Vi hörs och ses!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s