Godkänd av Jordbruksverket!

Jag har blivit Godkänd av Jordbruksverket! Det har tagit mig ganska många år att komma hit, men det har det varit värt. I november hade jag praktik på Värmlands Hästsjukhus i Karlstad och det öppnade en dörr åt mig. Jag har sedan i mitten på februari börjat jobba där varannan torsdag. Det är hur roligt som helst!

Veronicas Djurrehab

2 reaktioner på ”Godkänd av Jordbruksverket!

  1. Men, så kul! Stort GRATTIS!
    Jag vet hur lång tid detta har tagit, men har man ett mål så….
    Stort lycka till framöver i ditt företag och med dina samverkansparter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s