Vidareutbildningen

Jag är nu anmäld till Introduktionskursen för Lidköpings Hästrehabsjukgymnaster, sjuksköterskor och tandläkare inom veterinärmedicin. Vad jag vet än så länge så kommer den att gå nu i vår på SLU i Uppsala. Priset på den är fastsatt, men det är den inte än på Fortsättningskursen. Tyvärr vet jag flera av mina kollegor som inte kommer att kunna gå utbildningen p.g.a. kostnaderna, arbetat minst 2 år på humansidan samt att man måste vara anställd på djursidan. Det är flera som inte får det att gå ihop. Jag har haft tur, än så länge. Jag ser verkligen fram emot att få gå den här utbildningen för det är den enda chansen för mig att bli Godkänd av Jordbruksverket. Visst låter det härligt? Godkänd.

LSVET och Jordbruksverket tittar just nu på en utbildning i Liverpool, som kanske skulle kunna vara Godkänd-grundande, men då det är en Mastersutbildning på några år, så ser inte jag det som en möjlighet för mig. Jag har ju ändå en familj att tänka på, men förhoppningsvis kanske den kan hjälpa någon annan.

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s